Book online

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - THE SECRET SCRIPTURE


Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - THE SECRET SCRIPTURE

Δραματική | 1 ώρα και 48 λεπτά | 06-04-2017

Ποιες θα είναι οι στιγμές που θα θυμάσαι, στο τέλος της ζωής σου;

Η Λαίδη Ρόουζ (Βανέσα Ρεντγκρέιβ) είναι μια ηλικιωμένη γυναίκα που ζει σε ψυχιατρική κλινική για πάνω από 50 χρόνια. Ωστόσο, στο βάθος των ματιών της υπάρχει ένα φως, που δεν λέει να σβήσει. Η περίπτωσή της τραβά το ενδιαφέρον του Δρ. Στέφεν Γκριν (Έρικ Μπάνα), που τη βοηθά να ξαναθυμηθεί το παρελθόν της και να κερδίσει την ελευθερία της. Μέσα από τη μυστική γραφή της Ρόουζ αναδύεται μία συγκλονιστική ζωή γεμάτη έρωτα, αδικία, ενώ αποκαλύπτεται η προσωπικότητα μίας αξιόλογης και θαρραλέας νέας γυναίκας, της οποίας το μόνο έγκλημα ήταν ότι άφησε τον έρωτας να κυριαρχήσει στη ζωή της.

Details Trailer Προβολές Εισιτήρια

Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ - INTERLUDE CITY OF A DEAD WOMAN


Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ - INTERLUDE CITY OF A DEAD WOMAN

Δραματική | 2 ώρες και 2 λεπτά | 06-04-2017

Ένα νησί, ένα μυστικό, μια αγάπη.

Για να βρει εκ νέου τον εαυτό της έπειτα από τραγικό συμβάν, η Δάφνη, μια πρώην τραγουδίστρια της όπερας, επιστρέφει στη γενέτειρα της, την Πάτμο. Στο ίδιο νησί έχει διαφύγει Θίοντρικ, ένας ιερέας προτεστάντης που αναζητά σπάνια χειρόγραφα σε μοναστήρι. Υπάρχει όμως κι ένας τρίτος που έχει βρεθεί στο νησί της Αποκάλυψης, ο ισπανός Εστέμπαν που αποστολή του είναι να παραλάβει αντικείμενα της μητέρας του από γυναικεία μονή. Οι δύο άντρες θα γνωρίσουν τη Δάφνη, και θα τη διεκδικήσουν ερωτικά.

Details Trailer Προβολές Εισιτήρια

FAST & FURIOUS 8 ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ - FAST & FURIOUS 8


FAST & FURIOUS 8 ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ - FAST & FURIOUS 8

Δράσης | 2 ώρες και 16 λεπτά | 13-04-2017

Όχι πια οικογένεια.

Ο Ντομ και η Λέτι βρίσκονται σε μήνα μέλιτος, ενώ ο Μπράιαν και η Μία έχουν φύγει από το παιχνίδι, ενώ η υπόλοιπη ομάδα έχει αθωωθεί. Όλα δείχνουν ότι οι φοβερή team έχει αποσυρθεί στη φυσιολογική ζωή. Αλλά τότε μια μυστηριώδης γυναίκα ξελογιάζει τον Ντομ στον κόσμο του εγκλήματος, από το οποίο φαίνεται ότι δεν είχε αποκοπεί πλήρως, και μπροστά τους βρίσκονται δοκιμασίες που θα τους θέσουν εκ νέου σε κίνδυνο. Από τις ακτές της Κούβας ως τους δρόμους της Νέας Υόρκης και το παγωμένο αρκτικό τοπίο, η επίλεκτη ομάδα θα διαβεί τον πλανήτη για να σταματήσει έναν αναρχικό από το να εξαπολύσει χάος στο παγκόσμιο σκηνικό, αλλά και να φέρει πίσω τον άντρα που τους έκανε εξαρχής μια οικογένεια.

Details Trailer Προβολές Εισιτήρια

LIFE - LIFE


LIFE - LIFE

Τρόμου | 1 ώρα και 43 λεπτά | 20-04-2017

Πρόσεχε τι ψάχνεις να βρεις.

Ένας διεθνής διαστημικός σταθμός βρίσκεται στα πρόθυρα μίας εκ των μεγαλύτερων ανακαλύψεων στην ανθρώπινη ιστορία: την πρώτη απόδειξη ζωής στον πλανήτη Άρη. Καθώς το εξαμελές πλήρωμα προχωράει στην εξερεύνηση, οι μέθοδοι τους καταλήγουν να έχουν ακούσιες συνέπειες, και η μορφή ζωής που εντόπισαν αποδεικνύεται πιο ευφυής από ό,τι περίμεναν όλοι.

Details Trailer Προβολές Εισιτήρια

ΜΠAΝΤΙ, Ο ΡΟΚ ΣΤΑΡ - ROCK DOG
 Ελληνικά-Μεταγλώττιση

ΜΠAΝΤΙ, Ο ΡΟΚ ΣΤΑΡ - ROCK DOG

Κινούμενα σχέδια | 1 ώρα και 30 λεπτά | 20-04-2017

Κυνήγησε τα όνειρα σου και όχι την ουρά σου.

Όταν ένα ραδιόφωνο πέφτει από τον ουρανό στα χέρια ενός θιβετιανού μαστίφ, εκείνο θα αποφασίσει να φύγει από το σπίτι του για να γίνει μουσικός, προκαλώντας ένα σωρό απρόσμενα γεγονότα.

Details Trailer Προβολές Εισιτήρια