Book online

PACIFIC RIM: ΕΞΕΓΕΡΣΗ - PACIFIC RIM: UPRISING


PACIFIC RIM: ΕΞΕΓΕΡΣΗ - PACIFIC RIM: UPRISING

Δράσης | Κατάλληλο 12+ | 1 ώρα και 51 λεπτά | 22-03-2018

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τη μεγάλη μάχη, και οι ωκεανοί είναι ήρεμοι, αλλά ανήσυχοι. Δικαιωμένοι από τον τότε θρίαμβο...

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τη μεγάλη μάχη, και οι ωκεανοί είναι ήρεμοι, αλλά ανήσυχοι. Δικαιωμένοι από τον τότε θρίαμβο, το πρόγραμμα Jaeger έχει εξελιχθεί στην πιο ισχυρή παγκόσμια αμυντική δύναμη στην ιστορία του ανθρώπου. Η PPDC τώρα καλεί τους καλύτερους να αναδυθούν και να αποτελέσουν τη νέα γενιά ηρώων, όταν τα καϊτζού επιστρέψουν.

Details Trailer Προβολές Εισιτήρια

ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ - MARY MAGDALENE


ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ - MARY MAGDALENE

Δραματική | Κατάλληλο για όλους | 2 ώρες | 22-03-2018

Η ιστορία της θα ειπωθεί.

Άγιοι Τόποι, πρώτος αιώνας μ.Χ. Μια γυναίκα αφήνει το μικρό ψαροχώρι της και την παραδοσιακή οικογένεια πίσω της, για να γίνει ένα με ένα νέο ριζοσπαστικό κίνημα. Αυτό ηγείται ένας χαρισματικός άντρας, ο Ιησούς ο Ναζωραίος, που υπόσχεται την αλλαγή στον κόσμο. Η Μαρία αναζητά έναν νέο τρόπο ζωής και μια αυθεντικότητα που της αρνείται η αυστηρή ιεραρχία των ημερών της. Καθώς φήμες εξαπλώνονται και ολοένα και περισσότεροι ακολουθούν το μήνυμα του Ιησού, το πνευματικό ταξίδι της Μαρίας της Μαγδαληνής την πηγαίνει στην καρδιά των γεγονότων και την οδηγεί στην πρωτεύουσα Ιερουσαλήμ, όπου πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με το πραγματικό πεπρωμένο του Ιησού και τη δική της θέση σε αυτό.

Details Trailer Προβολές Εισιτήρια

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ - AU REVOIR LA-HAUT


ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ - AU REVOIR LA-HAUT

Δραματική | 1 ώρα και 57 λεπτά | 22-03-2018

Νοέμβριος του 1918. Λίγες ημέρες πριν την παύση πυρός του Α` Παγκοσμίου...

Νοέμβριος του 1918. Λίγες ημέρες πριν την παύση πυρός του Α` Παγκοσμίου, ο Εντβάρντ Περικούρ σώζει τη ζωή του Αλμπέρτ Μειγάρ. Οι δυο αυτοί άντρες δεν έχουν τίποτα κοινό, πέρα από τη συμμετοχή τους στον πόλεμο. Ο υπολοχαγός Πραντέγ, διατάζοντας μια παράλογη επίθεση, καταστρέφει τις ζωές τους, ενώ την ίδια στιγμή χτίζει τη φιλία τους. Στα ερείπια της σφαγής του πολέμου, αποφασισμένοι να ζήσουν, οι δυο τους κάνουν προσπάθεια επιβίωσης. Κι ενώ ο Πλαντέγ είναι έτοιμος να κάνει μια περιουσία με τα πτώματα του θυμάτων, ο Αλμπέρτ και ο Εντβάρντ σκαρφίζονται μια επική απάτη με τα μνημόσυνα των αποστερημένων οικογενειών.

Details Trailer Προβολές Εισιτήρια

ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΔΩ - YOU WERE NEVER REALLY HERE


ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΔΩ - YOU WERE NEVER REALLY HERE

Δραματική | Κατάλληλο 18+ | 1 ώρα και 25 λεπτά | 22-03-2018

Ένα κορίτσι αγνοείται και εμπλέκει με εμπόρους διακίνησης ανθρώπινης σάρκας. Ένας βετεράνος πολέμου...

Ένα κορίτσι αγνοείται και εμπλέκει με εμπόρους διακίνησης ανθρώπινης σάρκας. Ένας βετεράνος πολέμου, σκληρός και ψυχολογικά βασανισμένος, αναλαμβάνει να τη διασώσει. Η διεφθαρμένη εξουσία και η εκδίκηση εξαπολύουν βία, που ίσως οδηγήσει στην αναγέννηση του σκληρού αυτού άντρα.

Details Trailer Προβολές Εισιτήρια

ΣΕΡΛΟΚ ΖΟΥΜΠΟΜΣ - SHERLOCK GNOMES


ΣΕΡΛΟΚ ΖΟΥΜΠΟΜΣ - SHERLOCK GNOMES

Κινούμενα σχέδια | Κατάλληλο για όλους | 1 ώρα και 40 λεπτά | 22-03-2018

Οι πολυαγαπημένοι μας νάνοι των κήπων βιώνουν μια θεότρελη περιπέτεια στο Λονδίνο. Όταν ο Ζουμπαίος και η Ιουλιέτα φτάνουν στην πόλη ...

Οι πολυαγαπημένοι μας νάνοι των κήπων βιώνουν μια θεότρελη περιπέτεια στο Λονδίνο. Όταν ο Ζουμπαίος και η Ιουλιέτα φτάνουν στην πόλη παρέα με τους φίλους και την οικογένειά τους, η μεγαλύτερή τους ανησυχία είναι να προλάβουν να ετοιμάσουν το νέο τους κήπο για την άνοιξη. Γρήγορα, όμως, συνειδητοποιούν πως κάποιους απάγει νάνους του κήπου και η μόνη λύση ακούει στο όνομα Σέρλοκ Ζουμπόμς. Ο διάσημος ντετέκτιβ και ορκισμένος προστάτης των νάνων που ζουν στους κήπους του Λονδίνου, παρέα με τον πιστό του συνεργάτη Γουάτσον, αναλαμβάνουν να λύσουν το μυστήριο και τίποτα στο Λονδίνο δεν πρόκειται να μείνει στη θέση του.

Details Trailer Προβολές Εισιτήρια

ΠΙΤΕΡ ΡΑΜΠΙΤ - PETER RABBIT


ΠΙΤΕΡ ΡΑΜΠΙΤ - PETER RABBIT

Κινούμενα σχέδια | Κατάλληλο για όλους | 1 ώρα και 35 λεπτά | 22-03-2018

Δεν χορταίνει την περιπέτεια.

Ο λαγός με το όνομα Πίτερ Ράμπιτ ζει κι αναπνέει για την έχθρα που έχει αναπτυχθεί μεταξύ αυτού και του αγρότη κύριου ΜακΓκρέγκορ. Ο τόπος δράσης δεν είναι μονάχα ο λαχανόκηπος του ΜακΓκρέγκορ, στον οποίο εισβάλει συνεχώς ο Πίτερ, αλλά και το γειτονικό σπίτι, όπου κατοικεί η καλόκαρδη και φιλόζωη Μπία, για τη στοργή της οποίας μονομαχούνε.

Details Trailer Προβολές Εισιτήρια

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ - THE HURRICANE HEIST


Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ - THE HURRICANE HEIST

Δράσης | 1 ώρα και 43 λεπτά | 22-03-2018

1992, Αλαμπάμα. Ένα σκληρό παιχνίδι της μοίρας παίρνει τη ζωή του αφοσιωμένου πατέρα και επαγγελματία κυνηγού καταιγίδων Μπρους Ράτλετζ...

1992, Αλαμπάμα. Ένα σκληρό παιχνίδι της μοίρας παίρνει τη ζωή του αφοσιωμένου πατέρα και επαγγελματία κυνηγού καταιγίδων Μπρους Ράτλετζ, αφήνοντας τους γιους του, Ουίλ και Μπριζ, στο έλεος της Φύσης. 25 χρόνια μετά, ο Ουίλ εργάζεται για την κυβέρνηση ως μετεωρολόγος και παρακολουθεί την γέννηση του πιο δυνατού τυφώνα στην ιστορία των ΗΠΑ. Καθώς οι ντόπιοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους ενόψει της επέλασης του εφιαλτικού φυσικού φαινομένου, μία σπείρα θα βάλει στόχο να κλέψει 600 εκατομμύρια σε χαρτονομίσματα που αποσύρονται από την κυκλοφορία. Ο Ουίλ, μαζί με τον αδελφό του και μία κυβερνητική πράκτορα, είναι οι μόνοι που μπορούν να τους αποτρέψουν - αν δεν παρασυρθούν από τον τυφώνα φυσικά...

Details Trailer Προβολές Εισιτήρια

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ - LA RAGAZZA NELLA NEBBIA


ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ - LA RAGAZZA NELLA NEBBIA

Θρίλερ | 2 ώρες και 8 λεπτά | 29-03-2018

Ο ειδικός πράκτορας Βόγκελ έχει σταλεί σε μια απομονωμένη ορεινή περιοχή ...

Ο ειδικός πράκτορας Βόγκελ έχει σταλεί σε μια απομονωμένη ορεινή περιοχή για να ερευνήσει την εξαφάνιση ενός 16χρονου κοριτσιού.

Details Trailer Προβολές Εισιτήρια

THE STRANGERS: ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΝΥΧΤΑ - THE STRANGERS: PREY AT NIGHT


THE STRANGERS: ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΝΥΧΤΑ - THE STRANGERS: PREY AT NIGHT

Τρόμου | 1 ώρα και 25 λεπτά | 29-03-2018

Ποτέ μην υποτιμάς την ευγένεια των ξένων.

Το οδικό ταξίδι μιας οικογένειας παίρνει επικίνδυνη στροφή όταν φτάνουν σε ένα απομονωμένο πάρκο με λυόμενα για να μείνουν σε κάποιους συγγενείς, αλλά το βρίσκουν μυστηριωδώς έρημο. Υπό την κάλυψη του σκοταδιού, τρεις μασκοφόροι ψυχοπαθείς θα τους επισκεφτούν και θα βάλουν σε δοκιμασία τα όρια της οικογένειας, η οποία πλέον μάχεται για την επιβίωση της.

Details Trailer Προβολές Εισιτήρια

READY PLAYER ONE - READY PLAYER ONE


READY PLAYER ONE - READY PLAYER ONE

Δράσης | 2 ώρα και 20 λεπτά | 29-03-2018

Σε περιμένει μια καλύτερη πραγματικότητα.

Κοντινό μέλλον. Ο νεαρός Γουέιντ Γουάτς καταφέρνει και δραπετεύει από τη βαρετή του πραγματικότητα, μπαίνοντας στο Oasis, ένα παγκόσμιο δίκτυο ψηφιακής ουτοπίας, όπου οι χρήστες μπορούν να δουν μια ειδυλλιακή ζωή. Όταν ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος που το δημιούργησε πεθάνει, προσφέρει την τεράστια περιούσία του ως έπαθλο για ένα περίπλοκο κυνήγι θησαυρού. Μαζί με παίκτες από όλον τον πλανήτη, ο Γουέιντ μπαίνει κι αυτός στην περιπέτεια και γρήγορα βρίσκεται μπλεγμένος με πανίσχυρους εχθρούς εντός εταιρίας, αλλά και αδίστακτους αντιπάλους που δεν θα σταματήσουν σε τίποτα, ούτε εντός Oasis ούτε στον πραγματικό κόσμο, αν δεν φτάσουν στον θησαυρό πρώτοι.

Details Trailer Προβολές Εισιτήρια

ΠΤΥΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ - A WRINKLE IN TIME


ΠΤΥΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ - A WRINKLE IN TIME

Περιπέτεια | 1 ώρα και 49 λεπτά | 05-04-2018

Γίνε πολεμιστής.

Η Meg Murry είναι μια συνηθισμένη μαθήτρια του δημοτικού, η οποία παλεύει με θέματα αυτοεκτίμησης και θέλει απλώς να ταιριάζει με τους υπόλοιπους. Κόρη δύο καταξιωμένων φυσικών, είναι πανέξυπνη και προικισμένη, όπως είναι άλλωστε και ο αδερφός της, ο Charles Wallace – η Meg όμως δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει τα ταλέντα της. Τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά πολύπλοκα όταν ο μπαμπάς της εξαφανίζεται, αφήνοντας την Meg και τη μαμά της με ραγισμένη καρδιά. Ο Charles Wallace συστήνει τη Meg και το συμμαθητή της, Calvin, σε τρία ουράνια πλάσματα (Mrs. Which, Mrs. Whatsit και Mrs. Who) που ήρθαν στη Γη για να βοηθήσουν στην αναζήτηση του κύριου Murry και όλοι μαζί ξεκινούν ένα απερίγραπτο ταξίδι. Ταξιδεύοντας μέσω μιας πτύχωσης του χρόνου που λέγεται tessering, μεταφέρονται σε κόσμους πέρα από τη φαντασία τους όπου πρέπει να αντιμετωπίσουν μια καταχθόνια δύναμη. Για να καταφέρουν να επιστρέψουν στη Γη, η Meg πρέπει να αντιμετωπίσει το σκοτάδι μέσα της για να τιθασεύσει τη δύναμη που χρειάζεται και να νικήσει το έρεβος που ετοιμάζεται να καταπιεί το Σύμπαν.

Details Trailer Προβολές Εισιτήρια

Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ - MIDNIGHT SUN


Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ - MIDNIGHT SUN

Δραματική | 1 ώρα και 31 λεπτά | 12-04-2018

Τα όνειρα βγαίνουν αληθινά τη νύχτα.

Προφυλασσόμενη από τα μικρά της χρόνια, η Κέιτι Πρινς, 17 ετών πλέον, ζει με μια ευαισθησία στο φως που απειλεί μόνιμα τη ζωή της. Κατά τη διάρκεια της ημέρας παραμένει εγκλωβισμένη στο σπίτι, με τον πατέρα της, τον Τζακ, ως μόνη παρέα. Αλλά όταν πέφτει το φως ανοίγει ο κόσμος της Κέιτι, και αυτή πηγαίνει στον τοπικό σταθμό τρένων για να παίξει κιθάρα για τους ταξιδευτές. Μια νύχτα, θα γνωρίσει τον Τσάρλι, έναν πρώην σπουδαίο αθλητή του σχολείου, τον οποίο μυστικά θαύμαζε επί χρόνια. Η Κείτι θα του κρύψει την κατάσταση της και μεταξύ τους θα γεννηθεί ο έρωτας.

Details Trailer Προβολές Εισιτήρια

RAMPAGE: ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ - RAMPAGE


RAMPAGE: ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ - RAMPAGE

Δράσης | . | 19-04-2018

Το μεγάλο συναντά το τεράστιο.

Ο επιστήμονας πρωτοζωολόγος Ντέιβις Οκόγιε, ένας άνδρας που κρατάει τον κόσμο σε απόσταση, μοιράζεται έναν ακλόνητο δεσμό με τον Τζορτζ, έναν εντυπωσιακά έξυπνο γορίλα τον οποίο φροντίζει από τη γέννησή του. Αλλά ένα παράνομο γενετικό πείραμα που πήγε στραβά μεταμορφώνει τον πράο γορίλα σε ένα οργισμένο τέρας. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν, όταν σύντομα αποκαλύπτεται πως υπάρχουν και άλλα ζώα-κυνηγοί που έχουν τροποποιηθεί με παρόμοιο τρόπο. Καθώς τα προσφάτως δημιουργημένα τέρατα διασχίζουν την Βόρεια Αμερική καταστρέφοντας τα πάντα στο διάβα τους, ο Οκόγιε συμμαχεί με έναν αναξιόπιστο γενετικό μηχανικό για να φτιάξουν ένα αντίδοτο, μέσα σε ένα πεδίο μάχης που συνεχώς χειροτερεύει, όχι μόνο για να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή, αλλά και για να σώσει το τρομακτικό τέρας που ήταν κάποτε φίλος του.

Details Trailer Προβολές Εισιτήρια

ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ - AVENGERS: INFINITY WAR


ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ - AVENGERS: INFINITY WAR

Δράσης | . | 26-04-2018

Καθώς οι Εκδικητές και οι υπερήρωες σύμμαχοί τους συνεχίζουν να προστατεύουν τον κόσμο από απειλές τόσο μεγάλες...

Καθώς οι Εκδικητές και οι υπερήρωες σύμμαχοί τους συνεχίζουν να προστατεύουν τον κόσμο από απειλές τόσο μεγάλες, που μονάχα αυτοί μπορούν να αντιμετωπίσουν, ένας νέος κίνδυνος εμφανίζεται στις κοσμικές σκιές: ο Θάνος. Στόχος του είναι να συλλέξει τις έξι Πέτρες του Άπειρου, αντικείμενα με αφάνταστη δύναμη, και να της χρησιμοποιήσει για να επεκτείνει τη διατροφική του εξουσία σε όλο το σύμπαν. Το μέλλον της Γης και όλης της ύπαρξης δεν ήταν ποτέ τόσο αβέβαιο.

Details Trailer Προβολές Εισιτήρια